Wat anderen over ons zeggen

slider-hardloperklein

De verkoopverbeteraar!

1

De verkoopverbeteraar!

Wij garanderen:

Hogere klanttevredenheid

Hogere omzet

Hogere conversie

hoofd1

De verkoopverbeteraar!

4

De verkoopverbeteraar!

3

De verkoopverbeteraar!

2

De verkoopverbeteraar!

Al jaren onze partner in plezierige samenwerking.

Prof Sales Improvement is al sinds 2007 onze partner. Ze helpen ons met klantcontact strategieën, markt propositie, maar ook in onze contacten met verzekeringsmaatschappijen ondersteunen zij ons met het bedenken van proposities.

Inmiddels hebben ze voor ons een volledig multimediaal klantcontactcentrum ingericht  op ons kantoor in Amsterdam waar zij voor en namens ons de klantcontact werkzaamheden organiseren en perfectioneren.

De Sales improvers zijn integer, vakbekwaam, creatief en gaan op constructieve wijze de discussie niet uit de weg.

Paul EnsleyDirecteurJij en Wij geldadvies

In de maanden die ik als interim-manager heb samengewerkt met Gerritjan heb ik hem leren kennen als een salesprofessional die het soms ongemakkelijke maar beslissende salesmoment aanvoelt en tegelijk concrete stappen zet om succesvol te closen. In de aansturing van andere salesprofessionals is hij vaak effectief met z’n confronterende en tegelijkertijd enthousiasmerende stijl. Gerritjan is duidelijk aanwezig en zorgt voor beweging. Tegelijkertijd is hij aanspreekbaar op zijn handelen en staat open voor alternatieven. In een omgeving waar sales en verandering centraal staan kan hij het verschil maken.

J.P. den BoschInterim ManagerBoom en Bos